כריך בקר איטלקי אהוב
אם יש לך בערך 8 שעות ו-20 דקות לבלות במטבח, כריכים איטלקיים אהובים עשויים להיות מתכון אדיר ללא חלב לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -31 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 397 קלוריות . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם צלי צ'אק בקר, בזיליקום, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 50% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כריכי בקר איטלקיים אהובים , כריכי בקר איטלקיים בבישול איטי או בקר פפרוני , וכריכי בקר איטלקי בבישול איטי או בקר פפרוצ'יני .
הוראות
מסננים את הפפרוצ'יני, שומרים נוזלים.
הסר והשליך גבעולים של פלפלים; להניח את הפלפלים בצד.
חותכים צלי לנתחים גדולים; מניחים שליש מהבשר ב-5-Qt. בישול איטי.
בקערה קטנה מערבבים את התבלינים; מפזרים חצי על בשר בקר.
שכבה עם מחצית מכמות הבשר הנותר, ולאחר מכן את הבצל והפפרוצ'יני.
יוצקים נוזל פפרוניני מעל.
הוסף את שארית הבשר לבישול איטי; מפזרים את יתרת התבלינים.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-9 שעות או עד שהבשר רך. לגרוס בשר בקר עם שני מזלגות. בעזרת כף מחוררת מגישים בשר בקר ופלפלים על לחמניות.