כריך בקר ופלפל בגריל
כריך בשר בקר ופלפל בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח, גבינת פרמזן, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוסטביף וכריך פלפל דובדבן מתוק, פלפל אדום צלוי בגריל וכריך חזיר, ו Zesty איטלקי מוקפץ בצל, פלפל וכריך בשר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים על צד אחד של סטייק; בואו לעמוד 10 דקות.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 8 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
בואו סטייק לעמוד 10 דקות.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות. פלפלים שטוחים ביד.
מניחים פלפלים העור בצד למטה על מתלה גריל; גריל 12 דקות או עד מושחר.
מניחים פלפלים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. מקלפים וחותכים כל חצי לרבעים.
מערבבים מיונז, גבינה, מיץ, ו 1 שן שום בקערה קטנה, ערבוב היטב.
מורחים על תערובת מיונז 1/4 כוס על הצד לחתוך של כל חצי לחם. מסדרים בשר באופן שווה על החלק התחתון; למעלה עם פלפלים. מכסים בלחם חצי עליון, לוחצים בעדינות.