קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות24
מגזין

כריך גבינה בגריל עם עגבניות מיובשות והריסה

כריך גבינה בגריל עם עגבניות מיובשות והריסה
כריך גבינה בגריל עם עגבניות מיובשות והריסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 84 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם רסק האריסה, עגבניות מיובשות, לחם שאור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, אריסה + כריך גבינה בגריל ביצה, ו כריסאן ואבוקדו טוסט גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
טובלים מברשת מאפה לתוך צנצנת שמן זית ועגבניות מיובשות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
מברשת 1 צד של כל פרוסת לחם עם השמן, ולאחר מכן להפוך את הלחם על פני.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מורחים כמה שיותר או מעט אריסה להדביק כמו שאתה רוצה (בהתאם לרמה הרצויה של תבלין) על הצדדים הנותרים של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
HarissaHarissa
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
באופן שווה להפיץ את הגבינה על פני שתי פרוסות לחם. מחלקים את העגבניות הקצוצות בין הלחם מצופה הגבינה, ולאחר מכן למעלה עם פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מחממים ברזל יצוק גדול, או לא מקל, מחבת על חום בינוני. מבשלים את הכריכים עד חום זהוב מכל הצדדים והגבינה נמסה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים באופן מיידי.