כריך גבינה בגריל פטריות (aka להמס פטריות)
כריך גבינה בגריל פטריות (aka להמס פטריות) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו כריך גבינה בגריל עם פטריות ופרושוטו, כריך ארוחת בוקר נמס פטריות עם צ'יפס ביתי בטטה, ו כריך פטריות פורטבלו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה ומחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד במכרז, על 5-7 דקות.
מוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את פטריות קרמיני וטחון עד תחילת קרמל ולהפוך חום זהוב, על 10-15 דקות.
מוסיפים את היין, deglaze המחבת ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, על 2-3 דקות.מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפטרוזיליה ומסירים מהחום ומניחים להתקרר קצת.
מערבבים את הגבינה לתוך הפטריות.חמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם ומניחים 2 בצד המחבת החמאה למטה.למעלה כל אחד עם 1/2 של תערובת פטריות ולבסוף את פרוסות הלחם הנותרות עם הצד החמאה למעלה.גריל עד הגבינה נמסה והלחם הוא חום זהוב, על 2-4 דקות לכל צד.