קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

כריך גבינה בגריל פטריות (aka להמס פטריות)

כריך גבינה בגריל פטריות (aka להמס פטריות)
כריך גבינה בגריל פטריות (aka להמס פטריות) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו כריך גבינה בגריל עם פטריות ופרושוטו, כריך ארוחת בוקר נמס פטריות עם צ'יפס ביתי בטטה, ו כריך פטריות פורטבלו בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה ומחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיף את הבצל ו לטגן עד במכרז, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את פטריות קרמיני וטחון עד תחילת קרמל ולהפוך חום זהוב, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
5
מוסיפים את היין, deglaze המחבת ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, על 2-3 דקות.מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפטרוזיליה ומסירים מהחום ומניחים להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מערבבים את הגבינה לתוך הפטריות.חמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם ומניחים 2 בצד המחבת החמאה למטה.למעלה כל אחד עם 1/2 של תערובת פטריות ולבסוף את פרוסות הלחם הנותרות עם הצד החמאה למעלה.גריל עד הגבינה נמסה והלחם הוא חום זהוב, על 2-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)