כריך הודו בגריל, ברי וחמאת תפוחים עם ארוגולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריך הודו בגריל, ברי וחמאת תפוחים עם ארוגולן. מתאים ל-1 ומחירו 13 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 141 גרם חלבון, 132 גרם שומן, ובסך הכל של 2454 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו חמאת תפוחים, טורקיה מעדנייה צלויה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. נסו טורקיה, חמאת תפוחים וגבינה בגריל ארוגולה (אפשרות ג'י-אף!), כריך הודו בגריל וברי עם צ'אטני חמוציות, ו הודו מעושן, ברי, תפוח ירוק וכריך גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מורחים כל אחת מ -4 פרוסות לחם עם 1/2 כף חמאה. כעת מורחים כל אחד עם 1 כף מחמאת התפוחים. מעל כל פרוסת לחם עם כמה פרוסות הודו, מכסים את זה עם 2 עד 3 פרוסות ברי (מספיק כדי לכסות את ההודו), ולבסוף, מסדרים מעל 2 עד 3 עלי ארוגולה.
מורחים את 4 פרוסות הלחם הנותרות עם 1/2 כף חמאה ומניחים אותן, דפנות חמאה כלפי מטה, מעל הגבינה; לחץ בעדינות.
מחממים ברזל יצוק גדול או מחבת כבדה אחרת על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את יתרת 1 כף החמאה ונותנים לה להמיס לציפוי אחיד של תחתית התבנית.
להוסיף כריכים רבים ככל שיתאים בנוחות (או 2 או
ומבשלים 2 עד 3 דקות עד שהלחם מזהיב והגבינה מתחילה להמיס. הפוך ובשל 2 עד 3 דקות נוספות להשחמת הלחם. (
מוסיפים עוד כף חמאה ומבשלים את הכריכים הנותרים, אם אתה צריך.)
חותכים את הכריכים לשניים ומגישים חם.