כריך החזיר הצלוי של ג'וש.
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. מתכונים דומים: כריך חזיר צלוי וקותלי חזיר., כריך רייצ'ל (כריך בשר הודו צלוי), ו סנדוויץ 'קימצ' י רייצ'ל (כריך ראובן הודו צלוי aka עם קמחי).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
לשפשף חזיר ירך עם 1/2 כוס ביג אבא תיבול ולאפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני, להוסיף 2 כפות שמן זרעי ענבים; חזה חזיר חלציים מכל הצדדים ושני הקצוות.
מוסיפים חזיר למחבת צלייה עם מתלה וצולים בתנור כ 1 שעה עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה 155 מעלות F.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 5 דקות. פרוסת חזיר דק מאוד.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, מוסיפים ברוקולי rabe ו blanch במשך 3 עד 4 דקות. מסננים ממים והלם בקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להוסיף פתיתי שמן הנותרים, שום ופלפל אדום. לבשל עד ריחני.
מוסיפים את הברוקולי המבושל.
הוסף 2 כפות ביג אבא תיבול ומערבבים יחד.
להרכיב לחמניות ג ' בטה הפוך; להוסיף גבינת פרובולונה, חזיר וברוקולי rabe. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כריכי טוסט במשך 3 עד 4 דקות בכל צד.
בקערה גדולה, מערבבים מרכיבים יחד.