כריך טונה פיקנטי
אם יש לכם פלפלים, עלי תרד, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט טונה פיקנטי, כריך בשר חזיר מתובלן, ו כריך מתובלן עם בשר הודו ונקניק.
הוראות
מערבבים מיונז ושום בקערה. כיסוי וצינה.
שלב חומץ 8 מרכיבים הבאים (חומץ דרך טונה) בשקית פלסטיק zip העליון גדול. חותם ומרינדה במקרר 30 דקות.
הסר פלפל וטונה מן התיק, הזמנת מרינדה.
מניחים פלפל וטונה על מתלה גריל או מחבת מטלית מצופה בתרסיס בישול; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד שפלפל הפעמון רך וטונה היא מידה בינונית-נדירה או רצויה של דוניות, מתבלים מדי פעם עם מרינדה שמורה.
חותכים טונה לחתיכות 1 אינץ'.
חותכים את כיכר חצי אופקית, ולהפיץ תערובת מיונז על הצדדים לחתוך של כיכר. מסדרים תרד, פלפל, וטונה בחצי התחתון של כיכר. למעלה עם חצי כיכר העליון, לחתוך את כיכר לתוך 6 חתיכות.