קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

כריך טונה פיקנטי

כריך טונה פיקנטי
אם יש לכם פלפלים, עלי תרד, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט טונה פיקנטי, כריך בשר חזיר מתובלן, ו כריך מתובלן עם בשר הודו ונקניק.

הוראות

1
מערבבים מיונז ושום בקערה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב חומץ 8 מרכיבים הבאים (חומץ דרך טונה) בשקית פלסטיק zip העליון גדול. חותם ומרינדה במקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
הסר פלפל וטונה מן התיק, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מרינדהמרינדה
טונהטונה
4
הכן גריל או broiler.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
גרילגריל
5
מניחים פלפל וטונה על מתלה גריל או מחבת מטלית מצופה בתרסיס בישול; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד שפלפל הפעמון רך וטונה היא מידה בינונית-נדירה או רצויה של דוניות, מתבלים מדי פעם עם מרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פלפלפלפל
מרינדהמרינדה
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
גרילגריל
6
חותכים טונה לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טונהטונה
7
חותכים את כיכר חצי אופקית, ולהפיץ תערובת מיונז על הצדדים לחתוך של כיכר. מסדרים תרד, פלפל, וטונה בחצי התחתון של כיכר. למעלה עם חצי כיכר העליון, לחתוך את כיכר לתוך 6 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מיונזמיונז
תרדתרד
מורחיםמורחים
טונהטונה

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.