כריך משולש-חזיר מועדון
כריך משולש חזיר מועדון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1329 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 98 גרם שומן. אם יש לך פלפל, חומץ סיידר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. האוכל הביא לך אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. נסו כריך משולש-חזיר מועדון, הכריך המשולש הטוב ביותר מועדון דקר, ו כריך משולש צ'יפוטלה קלאב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים את המתלים לחלק את התנור לשלישים.מסדרים את חתיכות הבייקון בשכבה אחת על 2 גליונות אפייה מעוטרים.
אופים במשך 10 דקות. לסובב את המחבתות בין מדפי התנור ולהמשיך לאפות עד הבייקון הוא טחון וחום, על 5 עד 10 דקות יותר.
מעבירים את חתיכות הבייקון לצלחת גדולה מרופדת בנייר מגבת, ומניחים מגבות נייר נוספות בין כל שכבה של בייקון. בזהירות לשפוך את שומן הבייקון מן הסדינים אפייה לתוך כוס מדידה חסינת חום—אתה צריך 2/3 כוס. (אם אין לך מספיק שומן בייקון, להוסיף שמן צמחי לפי הצורך.) Discard any excess bacon fat.
תן לשומן הבייקון המדוד להתקרר במשך 15 דקות.
מניחים את החלמונים, חומץ וחרדל בקערה בינונית ומקציפים עד בשילוב. בעוד לטאטא כל הזמן, לאט לאט להוסיף את שומן בייקון או תערובת שומן-שמן בייקון בזרם דק עד שהוא משולב לחלוטין ואת התערובת מעובה ושמנת.
מוסיפים את המלח והפלפל ומקציפים לשלב; סט aside.To להרכיב:להגדיל את טמפרטורת התנור כדי לצלות ולשמור מתלה בשליש העליון של התנור.חצי, ליבה, ולחתוך את התפוח לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מניחים את הפרוסות בקערה בינונית, טפטוף עם חומץ, ולזרוק למעיל.
מניחים 6 של פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה נקייה. טוסט בתנור, מרפרף פעם אחת, עד השחמה קלה, על 1 דקה לכל צד.
העברה למשטח עבודה וחזור עם פרוסות הלחם הנותרות.
מורחים 1 כף של מיונז בייקון על כל פרוסת לחם. באותה מידה מחלקים את כל פרוסות התפוח בין 4 פרוסות הלחם. מעל התפוחים עם החזיר ועוד פרוסת לחם. למעלה עם פרוסות בייקון שמורות ולסיים עם הנותרים 4 פרוסות לחם, מיונז בצד למטה. חותכים כל כריך לרבעים ומגישים.