המתכון קלוי נקניק איטלקי, פלפל, כריך פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח כשר, פלפלים, לחמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו נקניק איטלקי, פלפל אדום וריזוטו פטריות, כריך פלפל פטריות קלוי, ו פלפל חריף קלוי אדום ופיצת נקניק איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מדפים לתנור לתנוחות בינוניות ועליונות נמוכות, וחמם מראש ל-500 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים קישורי נקניק ופטריות לתבנית אפייה גדולה, וזורקים עם כף שמן וקמצוץ מלח.
מעבירים את שני גליונות האפייה לתנור ומבשלים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר תבנית אפייה עם נקניקיות ופטריות. השתמש מדחום בשר כדי לבדוק אם הנקניקיות מבושלות דרך, סביב 60°. הפטריות צריך להיות רך. באמצעות זוג מלקחיים, מערבבים את תערובת הפלפל והבצל. מבשלים עד בצל ופלפלים רכים ומתחילים להשחים, 10 עד 15 דקות יותר. בשלב זה, לעטוף לחמניות איטלקיות בנייר אלומיניום ולהגדיר בתנור כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בעוד הפלפלים והבצל לסיים בישול, חם הנותרים שתי כפות במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הוסף קישורי נקניק, חום משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיות
8
כאשר פלפלים ובצל נעשים, בזהירות להסיר פאן מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מעבירים תערובת לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את הפטריות המבושלות, בזיליקום טרי וחומץ בלסמי. לזרוק היטב מתבלים עם קמצוץ של מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
הסר לחמניות מהתנור ולפתוח. אם לא לחתוך כבר, לחתוך אופקית דרך הגליל, לעצור חצי אינץ ' מהצד השני. טען כל אחד עם נקניק איטלקי, כף נדיבה של תערובת פלפל ובצל. אם אתה צריך יותר חום, להוסיף קצת giardiniera.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות