כריך סטייק בגריל המתכון יכול להתבצע בערך 2 שעות ו 35 דקות. למנה העיקרית הזו יש 564 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 133 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, דבש, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. כריך סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק, כריך סטייק בגריל, ו כריך סטייק בגריל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה יחד בקערה ויוצקים אותה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הסטייק והופכים כדי לוודא שהוא מכוסה לחלוטין במרינדה. מקררים לפחות 2 שעות ועד 12, הופכים את השקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
ממיסים את החמאה בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית. לאחר ההמסה מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהוא הופך לצבע בלונדיני בהיר. לאט לאט לטאטא חלב. הביאו את החלב לרתיחה תוך כדי ערבוב. פעם אחת מבשלים, מערבבים פנימה את הגבינה, חופן בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לשמור על חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצות
5
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
זורקים בצל ירוק בקערה עם שמן זית, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוציאים את הסטייק מהמרינדה ונותנים לעודף להתנקז. צולים את הסטייק במשך 5 עד 7 דקות לכל צד לבינוני-נדיר וכ-8 עד 10 דקות לבינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מוציאים את הסטייק מהגריל לקרש חיתוך ומניחים לו לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
בזמן שהסטייק נח, הניחו את הבצל הירוק והבגטים על הגריל. מבשלים את הבצל הירוק עד שהוא חרוך ורך, כ -4 דקות, וצולים את הלחם עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
בגט
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
להרכבה פורסים את הסטייק, בזווית של 45 מעלות, לפרוסות דקות מאוד על פני התבואה. שמים מעט מהסטייק בתחתית כל גליל, מעליו מעט בצל ירוק בגריל, ומחניקים ברוטב גבינת פרובולון. מכסים בחלק העליון של הגליל ומגישים.
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. כרם לה קאדו רושו פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.