קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות5
ציון בריאות19
מגזין

כריך סטייק בגריל

כריך סטייק בגריל
כריך סטייק בגריל המתכון יכול להתבצע בערך 2 שעות ו 35 דקות. למנה העיקרית הזו יש 564 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 133 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, דבש, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. כריך סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק, כריך סטייק בגריל, ו כריך סטייק בגריל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה יחד בקערה ויוצקים אותה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הסטייק והופכים כדי לוודא שהוא מכוסה לחלוטין במרינדה. מקררים לפחות 2 שעות ועד 12, הופכים את השקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
ממיסים את החמאה בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית. לאחר ההמסה מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהוא הופך לצבע בלונדיני בהיר. לאט לאט לטאטא חלב. הביאו את החלב לרתיחה תוך כדי ערבוב. פעם אחת מבשלים, מערבבים פנימה את הגבינה, חופן בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לשמור על חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
זורקים בצל ירוק בקערה עם שמן זית, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוציאים את הסטייק מהמרינדה ונותנים לעודף להתנקז. צולים את הסטייק במשך 5 עד 7 דקות לכל צד לבינוני-נדיר וכ-8 עד 10 דקות לבינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מוציאים את הסטייק מהגריל לקרש חיתוך ומניחים לו לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
בזמן שהסטייק נח, הניחו את הבצל הירוק והבגטים על הגריל. מבשלים את הבצל הירוק עד שהוא חרוך ורך, כ -4 דקות, וצולים את הלחם עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
בגטבגט
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
להרכבה פורסים את הסטייק, בזווית של 45 מעלות, לפרוסות דקות מאוד על פני התבואה. שמים מעט מהסטייק בתחתית כל גליל, מעליו מעט בצל ירוק בגריל, ומחניקים ברוטב גבינת פרובולון. מכסים בחלק העליון של הגליל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2קרום: פירורי קרקר גרהםחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6largesשיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות1חבורהבצל ירוק, נקי היטבבצל ירוק, נקי היטב2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד5קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי680פלפל האבנרוצלייה עגולה בלונדוןצלייה עגולה בלונדון2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרובולון מגורדפרובולון מגורד5קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררתצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ30אינצ ' יםארוך) baguettes רול צרפתית, חצוי לאורכוארוך) baguettes רול צרפתית, חצוי לאורכו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. כרם לה קאדו רושו פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 49 דולר לבקבוק.
כרם לה קדו רושו פינו נואר
כרם לה קדו רושו פינו נואר