כריך עגבניות עם פטרוזיליה או בזיליקום
כריך עגבניות עם פטרוזיליה או בזיליקום הוא הר ד ' אובר המגיש 6. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה ללא חלב ולקטו אובו יש 365 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 22 דקות. גשו לסופר וקנו בזיליקום, פטרוזיליה, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 60%. נסו כריך העגבניות-בזיליקום הטוב ביותר!!!, כריך העגבניות-בזיליקום הטוב ביותר!!!, ו כריך קציץ בשר בזיליקום-עגבניות עבור מתכונים דומים.
הוראות
התחל בחיתוך הלחם לעיגולים בעזרת חותך ביסקוויטים או חותך עוגיות.
שלב את הבצל המגורד, המיונז והפלפל השחור.
מורחים תערובת על עיגולי הלחם החתוכים. מכסים ומקררים.
להכנת העגבניות מקלפים, פורסים ומסננים היטב בין שכבות מגבות נייר.
מפזרים את העגבניות במלח תיבול לפני הרכבת הכריכים.
מניחים פרוסת עגבנייה על גבי הלחם המלא. למעלה עם פטרוזיליה או בזיליקום.
מניחים את הלחם הלבן על גבי כל ערימה. הכינו את הכריכים מספר שעות לפני המסיבה. מכסים במגבת לחה ומכניסים למקרר עד להגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה ברוט (פיצול). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.