קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

כריך צמחוני עם מיונז תפוז-צ'יפוטלה

כריך צמחוני עם מיונז תפוז-צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך צמחוני עם מיונז תפוז-צ'יפוטלה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 572 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גרידת לימון, אפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. נסו כריך בייקון ג'אם עוף עם אבוקדו ומיונז צ' יפוטלה, Chipotle וכתום משך כריך עוף עם סלט כרוב דרום מערב, ו Chipotle Mayo (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת.מחית עד כמעט חלקה ולאחר מכן טפטוף בשמן זית עד חלקה מאוד. מקררים מכוסה עד מוכן use.In כוס קטנה או קערה, לטאטא יחד את כל החומרים עד בשילוב טוב. מקררים מכוסה עד מוכן לשימוש.מחממים תנור ל 400 מעלות.קו גיליון אפייה אחד עם סילפט או נייר קלף ויש לי גיליון אפייה אחר סילפט או פיסת נייר קלף מוכן.לפתוח את שני גיליונות של בצק עלים ולחתוך כל אורך לאורך קווי הקפל לשלוש רצועות ולאחר מכן לרוחב לשלוש חתיכות שוות. (כל גיליון צריך לעשות שישה כ 3 x 5" מלבנים.) מסדרים את 12 המלבנים של מאפה על תבנית אפייה, לא נוגע.דקור את צמרות כל אחד עם מזלג.מכסים עם הסילפט שנותר או פיסת נייר קלף ומעל עם תבנית אפייה שנייה. (זה ימנע את בצק עלים מ " נשיפה.”)
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים על מתלה בשליש התחתון של התנור ואופים במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מתלה ולאפשר להתקרר כמעט לטמפרטורת החדר. בינתיים להכין אספרגוס צלוי.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
יוצקים שמן זית למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
הוסף אספרגוס, לזרוק קלות מעיל, ומפזרים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מניחים על מדף מעל בצק עלים וצולים במשך 10-15 דקות, ערבוב פעם אחת, עד במכרז, אבל מתחיל לקמול ולפתח קרמליזציה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
7
הסר את המחבת מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מורחים שכבה יפה של חומוס אפונה ירוק טבעוני על חצי פרוסות בצק עלים "לחם".למעלה כל אחד עם 1/6 של האספרגוס.הפוך את פרוסות בצק עלים הנותרים במהופך ולהתפשט עם שכבה דקה של מיונז תפוז-צ ' יפוטלה הטבעוני. ואז מניחים אותם, בצד מיונז למטה, על גבי כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות