קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

כריך צמחוני עם מיונז תפוז-צ'יפוטלה

כריך צמחוני עם מיונז תפוז-צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך צמחוני עם מיונז תפוז-צ'יפוטלה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 572 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גרידת לימון, אפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. נסו כריך בייקון ג'אם עוף עם אבוקדו ומיונז צ' יפוטלה, Chipotle וכתום משך כריך עוף עם סלט כרוב דרום מערב, ו Chipotle Mayo (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת.מחית עד כמעט חלקה ולאחר מכן טפטוף בשמן זית עד חלקה מאוד. מקררים מכוסה עד מוכן use.In כוס קטנה או קערה, לטאטא יחד את כל החומרים עד בשילוב טוב. מקררים מכוסה עד מוכן לשימוש.מחממים תנור ל 400 מעלות.קו גיליון אפייה אחד עם סילפט או נייר קלף ויש לי גיליון אפייה אחר סילפט או פיסת נייר קלף מוכן.לפתוח את שני גיליונות של בצק עלים ולחתוך כל אורך לאורך קווי הקפל לשלוש רצועות ולאחר מכן לרוחב לשלוש חתיכות שוות. (כל גיליון צריך לעשות שישה כ 3 x 5" מלבנים.) מסדרים את 12 המלבנים של מאפה על תבנית אפייה, לא נוגע.דקור את צמרות כל אחד עם מזלג.מכסים עם הסילפט שנותר או פיסת נייר קלף ומעל עם תבנית אפייה שנייה. (זה ימנע את בצק עלים מ " נשיפה.”)
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים על מתלה בשליש התחתון של התנור ואופים במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מתלה ולאפשר להתקרר כמעט לטמפרטורת החדר. בינתיים להכין אספרגוס צלוי.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
יוצקים שמן זית למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
הוסף אספרגוס, לזרוק קלות מעיל, ומפזרים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מניחים על מדף מעל בצק עלים וצולים במשך 10-15 דקות, ערבוב פעם אחת, עד במכרז, אבל מתחיל לקמול ולפתח קרמליזציה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
7
הסר את המחבת מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מורחים שכבה יפה של חומוס אפונה ירוק טבעוני על חצי פרוסות בצק עלים "לחם".למעלה כל אחד עם 1/6 של האספרגוס.הפוך את פרוסות בצק עלים הנותרים במהופך ולהתפשט עם שכבה דקה של מיונז תפוז-צ ' יפוטלה הטבעוני. ואז מניחים אותם, בצד מיונז למטה, על גבי כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה