קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

כריך קובני עם צ'יפס Plantain

כריך קובני עם צ'יפס Plantain
כריך קובני עם צ'יפס Plantain דורש כ 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 966 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בגט, פלנטנות, בשר חזיר צלוי סוף בשר חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. וזה די טוב. נסו בשר חזיר ו Plantain חשיש ארוחת בוקר קובני, שבבי Plantain, ו רוטב צ'יפס Plantain (מתכונים דומים).

הוראות

1
לכריך: מחממים התנור ל 350 מעלות F. יש חזיר בטמפרטורת החדר. מתבלים אותו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שים את הצלי לתוך תבנית אפייה לצלות עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 מעלות F, 40 עד 45 דקות. מכסים את החזיר בנייר כסף ולתת לו לנוח במשך 15 דקות. אם לא משתמשים מיד, הצלי יכול להיות עטוף בקירור עד 2 ימים. כאשר אתה מוכן לעשות את הכריך, דק לחתוך כשלושה רבעים של צלי חזיר (שמור את שאר רבע עבור שעועית שחורה מתכון 2 עגול ונזיד חזיר).
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
חזירחזיר
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
4
מורחים שכבה דקה של חרדל משני צידי חתיכות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
מורחיםמורחים
לחםלחם
5
מניחים 2 פרוסות בשר חזיר על החצי התחתון של כל אחד. למעלה עם צלי חזיר פרוס, אז חמוצים, ולאחר מכן גבינה שוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
צלי חזירצלי חזיר
חמוציםחמוצים
חםחם
6
מניחים את החלק העליון של באגט על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
7
מברישים את הגריל בשמן קנולה ומניחים את הכריכים, הצד גבינה למטה, על הגריל. מניחים תבנית אפייה על גבי הכריך ומשקל אותו עם מחבת או סיר כבדים. מבשלים עד התחתון הוא פריך והגבינה מתחילה להמיס, 4 עד 5 דקות. הפוך את הכריך, להחליף את תבנית האפייה ומשקל, ולבשל עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
גרילגריל
סירסיר
8
עבור שבבי plantain: במחבת ברזל יצוק עמוק 2 אינץ', לחמם את השמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
צ ' יפסצ ' יפס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
לקלף את plantains על ידי חיתוך על 1 אינץ ' מהחלק העליון והתחתון של כל אחד. עם סכין קילוף, לעשות פרוסה בכל צד את אורכו של נבל, מוודא ללכת רק עמוק מספיק כדי לחתוך את העור אבל לא לחתוך את הבשר. לקלף את העור כדי לחשוף את הבשר. אם יש לך בעיה לקלף את העור ואז לחתוך אותו רצועות עם הסכין.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
10
חותכים כל plantain לשניים, באמצעות צד חיתוך של פומפיה תיבת, לחתוך את החצאים לשבבים דקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
11
מבשלים את פרוסות plantain בקבוצות עד שהם פריכים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
12
מסננים על נייר חום או מגבות נייר ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר