עוגת בוץ לואיזיאנה
עוגת בוץ לואיזיאנה דורשת סביב 6 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 308 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו את ציפוי עוגת השוקולד, ציפוי קרמל, שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה לא כל כך סופר. נסו לואיזיאנה סלופי ג'ו, לואיזיאנה גולש, ו לואיזיאנה בורגר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן על אש בינונית, מוסיפים ציפוי קרמל ובורבון. מביאים לרתיחה נמוכה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
כדי קרום העוגה להוסיף 1/4 כוס רוטב קרמל מקורר.
מקום במקפיא במשך 15 דקות עד חברות קרמל.
הסר את קרום העוגה מהמקפיא; הוסף גלידת קפה מרוככת 1 ליטר. מעל גבי גלידה, מפזרים 1/4 שבבי שוקולד כוס 1/4 פקאן כוס. להחזיר את העוגה למקפיא במשך 45 דקות עד 1 שעה. חזור ועשה שכבה נוספת. להחזיר את העוגה למקפיא למשך מינימום של 4 שעות.
עבור חיתוך קל, להפעיל סכין מתחת למים חמים.