כריך ראובן אפוי
כריך ראובן אפוי נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי קימל, כרוב כבוש, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כריך רייצ'ל (כריך בשר הודו צלוי), כריך ראובן אני, ו כריך ראובן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2-quart) זכוכית צלחת אפייה עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, חלב, ביצה ו 1 כפית של זרעי קימל עם מזלג עד מעורבב.
מורחים 1 בלילת כוס בתבנית אפייה.
מברשת פרוסות בשר משומר עם חרדל; שכבה על גבי הבלילה בתבנית אפייה. למעלה באופן שווה עם גבינה וכרוב כבוש. בזהירות להפיץ הבלילה שנותרה על כרוב כבוש.
מפזרים עם הנותרים 1 כפית זרע קימל.
אופים חשפו 28 עד 32 דקות או עד חום זהוב בהיר במרכז מוגדר.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם רוטב אלף האיים.