קושימומחה
מוכן ב49 שעות, 2 דק.
מנות50
ציון בריאות4
מגזין

כריכונים סלמון נרפא Lemongrass

כריכונים סלמון נרפא Lemongrass
כריכונים סלמון נרפא Lemongrass נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מתאבנים. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 127 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, זרעי כמון, זרעי שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 49 שעות ו-2 דקות. נסו כריכי סלמון, מתאבנים סלמון, ו מתאבנים סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט כל התבלינים במחבת יבשה מעל חום בינוני עד ריחני, 2 עד 3 דקות. מגניב מעט למחוץ מרגמה ועלי או במטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים את הסוכר, המלח והתבלינים יחד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בערך לקצוץ הן את גבעולי lemongrass וכוסברה, ולאחר מכן לערבב אותם יחד, זה יכול להיעשות או ביד או במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
הנח את הסלמון, צד העור על קרש חיתוך. משוך את עצמות הסיכה מן הפילה במידת הצורך. לפזר את תערובת ריפוי על הדגים, ולאחר מכן תערובת לימון וכוסברה. (זה אולי נראה כמו הרבה לשפשף אבל להשתמש בכל זה.) כריך הפילה יחד, צד העור החוצה, לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. הגדר את החבילה על צלחת, לכסות עם צלחת אחרת או תבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
מניחים 2 עד 3 פחיות על גבי משקל במורד הדג. מקררים במשך 2 עד 3 ימים מרפרף הסלמון מדי יום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
לפתוח את הסלמון, ולשטוף תחת מים זורמים קרים כדי להסיר את התבלינים ועשבי תיבול. יבש ביסודיות עם מגבות נייר. חותכים את הסלמון בזווית קלה, דק ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
אם עושים את זה קדימה להניח את הסלמון על מחבת מרופדת קלף, לכסות ולקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מגישים על פרוסת מלפפון או תפוח אדמה אצבעוני.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשהקורנישונים מתוקים, להגשה
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
9
מקשטים עם עשבי תיבול ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.