צריך ללא גלוטן, ללא חלב והור ד ' אובר פסקטרי? עטיפות חסה של שרימפס ופטריות יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 298 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם נבטי שעועית, פטריות פורטובלו, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה די טוב. נסו עטיפות חסה עוף כמו פ. פ. צ'אנגס-עטיפות חסה טעימות ומתאבן ייחודי שאנשים רבים נהנים ממנו, עטיפות חסה פטריות-טופו, ו עטיפות חסה פטריות וקינואה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב, בבלנדר, שלבו את 10 המרכיבים הראשונים; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מפזרים שרימפס במלח ופלפל. במחבת טפלון גדולה הקפיצו שרימפס בכפית 1 שמן קנולה למשך 4-6 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד; הסר ושמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
באותה מחבת הקפיצו פטריות ובצל אדום בשמן שנותר למשך 5-8 דקות או עד שהם רכים. מחזירים שרימפס למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים נבטי שעועית, כוסברה ובזיליקום; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
3 כפות שמן צמחי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מסירים מהאש; מערבבים פנימה בצל ירוק ובוטנים. מחלקים בין עלי חסה; מזלפים כל אחד עם 1 כף רוטב. מקפלים חסה מעל מילוי.
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. נצנצים פינו גריגיו עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
נצנצים פינו גריגיו
נצנצים פינו גריגיו הוא יין עליז ותוסס, מושלם להבהרת כל אירוע. הוא קליל, מרענן ומבעבע בעדינות בטעמים מנצנצים של נקטרינה שופעת, תפוח פריך ורמזים לשמש דמוית מלון בכוס. מגישים צוננים ונהנים מהניצוץ.