כריכי אמנון מצופה בקמח תירס עם סלט ג'יקמה
כריכי אמנון מצופה קמח תירס עם סלט כרוב Jicama עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם לחמניות משנה דגנים מלאים, תפוח פוג'י, פלפל jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. נסו כריכי אמנון מצופה בקמח תירס עם חמאת ליים, כריכי אמנון מצופה בקמח תירס עם חמאת ליים, ו אמנון מצופה קמח תירס עם סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של לחם, משאיר קליפה עבה 1/2 אינץ'.
מניחים לחם, חותכים צדדים למעלה, על תבנית אפייה, ומבשלים 1 1/2 דקות או עד קלוי.
מניחים מיונז, יוגורט, חומץ, ו 1/4 כפית מלח בקערה בינונית; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים סלט כרוב, jicama, תפוח, jalapeo; לזרוק היטב מעיל.
מניחים קמח תירס ופלפל שחור בצלחת.
מניחים חלב בצלחת. טבול דגים בחלב. לדלות בתערובת קמח תירס; לנער את עודף breading.
מפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית.
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שמן זית; מערבולת למעיל.
להוסיף דגים; לבשל 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מקום 1 פילה בכל גליל; לחלק סלט כרוב בין כריכים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.