כריכי בייגל פטריות עם רוטב קארי-חרדל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו פלפל, ציפורן שום, גבינה שוויצרית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: רוטב קארי חרדל, רוטב חרדל דבש בסגנון קארי, ו חזה עוף ברוטב קארי-דבש-חרדל.
הוראות
1
להקציף הראשון 11 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים פטריות ובצל, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מסדרים בייגל, בצד לחתוך, על תבנית אפייה; בייגל העליון באופן שווה עם תערובת פטריות, רוטב קארי חרדל, וגבינה.