קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

כריכי בשר חזיר עם חרדל דבש

כריכי בשר חזיר עם חרדל דבש
מתכונים דומים: דבש חרדל חזיר פילה, דבש חרדל חזיר פילה, ו פילה חזיר ברוטב חרדל דבש.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס גיליון אפייה כבד עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מפזרים את החזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזירחזיר
3
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיף את החזיר וחום מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
5
מעבירים את החזיר לסדין אפייה מוכן ואופים עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 160 מעלות F, כ 30 דקות. אפשר את הבשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך. חותכים את החזיר לפרוסות בעובי 1/4 ל-1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
מחממים את השמן על חום בינוני גבוה באותו מחבת המשמשת להשחמת החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את שאלוט, מלח ופלפל. מבשלים עד שאלוט הם רכים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שאלותשאלות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
5
מקציפים בדבש, חרדל, חומץ וקורנית. מבשלים עד עבה, 2 דקות. מערבבים את החמאה עד נמס וחלק. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדלחרדל
חומץחומץ
חמאהחמאה
דבשדבש
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
כדי להרכיב את הכריכים: למרוח את חרדל הדבש על הצדדים לחתוך של baguettes. מסדרים את פרוסות החזיר בשכבה אחת על החצאים התחתונים של הבגטים. כפית קצת יותר חרדל דבש על גבי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
חזיר מבושלחזיר מבושל
בגטבגט
חזירחזיר
7
מניחים את חצאי הבאגט הנותרים על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
8
מגישים כל חרדל דבש נוסף לצד.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Sur de Los Andes Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.