מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס גיליון אפייה כבד עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מפזרים את החזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חזיר
3
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיף את החזיר וחום מכל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
5
מעבירים את החזיר לסדין אפייה מוכן ואופים עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 160 מעלות F, כ 30 דקות. אפשר את הבשר לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך. חותכים את החזיר לפרוסות בעובי 1/4 ל-1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תבנית אפייה
תנור
1
מחממים את השמן על חום בינוני גבוה באותו מחבת המשמשת להשחמת החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את שאלוט, מלח ופלפל. מבשלים עד שאלוט הם רכים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שאלות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
5
מקציפים בדבש, חרדל, חומץ וקורנית. מבשלים עד עבה, 2 דקות. מערבבים את החמאה עד נמס וחלק. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חרדל
חומץ
חמאה
דבש
טימין
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
כדי להרכיב את הכריכים: למרוח את חרדל הדבש על הצדדים לחתוך של baguettes. מסדרים את פרוסות החזיר בשכבה אחת על החצאים התחתונים של הבגטים. כפית קצת יותר חרדל דבש על גבי החזיר.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Sur de Los Andes Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.