כריכי גבינה בגריל עוף אתונאי
מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן זית, מלח כשר, גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 59%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי עוף וגבינה בגריל, כריכי גבינה בגריל עוף מנגל, ו גבינה שוויצרית בגריל וכריכי עוף.
הוראות
מפזרים עוף במלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים עוף ושום בכף שמן 1 על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד. מניחים בצד ושומרים על חום.
בקערה קטנה שלבו את הגבינות, הנענע, האורגנו והצלפים.
מורחים ארבע פרוסות לחם עם מחצית מתערובת הגבינה.
שכבה עם עוף ותערובת הגבינה שנותרה.
מברישים את החלק החיצוני של הכריכים בשמן שנותר.
על מחבת, טוסט כריכים במשך 2-3 דקות בכל צד או עד הגבינה נמס.