כריכי גלידה
כריכי גלידה עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם סודה לשתיה, אבקת קקאו טבעית, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת תות Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה, סוכר, וסירופ תירס בקערה בינונית אחרת עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים חלמון ביצה ווניל; לנצח עד בשילוב.
הפחיתו את מהירות המיקסר לרמה נמוכה, הוסיפו מרכיבים יבשים וערבבו עד לשלב הבא.
מערבבים בשמנת חמוצה. טופס בצק לתוך ריבוע 3/4 " - עבה, לעטוף בחוזקה בפלסטיק, וצינה עד המשרד, 2-3 שעות.
מרדדים את הבצק בין 2 גיליונות קלף לכ 1/8 " עובי.
מעבירים את הבצק (עדיין בין הקלף) לתבנית אפייה גדולה ומקררים עד לפתיחה, לפחות 30 דקות.
הסר גיליון עליון של קלף (זה יבוא בקלות אם הבצק הוא מקורר היטב) ו לקצץ למלבן 14x10".
אופים עוגייה עד יבש ופשוט להגדיר בקצוות, 8-10 דקות.
להעביר תבנית אפייה מתלה תיל; תן קוקי מגניב.
חותכים עוגייה ל 12x9 "מלבן, ולאחר מכן לחתוך לשנים עשר ריבועים 3". לגרוף גלידה לתוך קערה בינונית ומערבבים רק עד שהתרכך, 2-3 דקות. הפעל 6 עוגיות בצד התחתון למעלה. חלוקת באופן שווה, לגרוף גלידה על גבי ולשטח מעט; העליון עם עוגיות שנותרו, לחיצה על למטה בעדינות.
מניחים כריכים על תבנית אפייה parchmentlined להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות.
חותכים כריכים לשניים באלכסון כדי ליצור משולשים. לעטוף בקלף, אם תרצה, להקפיא עד מוכן לשרת.
לעשות קדימה: כריכי גלידה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. שמור קפוא.