כריכי גלידה-כריכי עוגיות
זה מתכון ללא גלוטן משמש 9 . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו כריכי חמאת בוטנים עוגיות, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות שיבולת שועל שמנת עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות כריכים (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה על תבנית אפייה בגודל 10 על 15 אינץ'. מחבת קו עם חתיכת 15 על 20 אינץ ' של קלף בישול, להפיץ אותו חלק (הקצוות ידבקו מעל שפת המחבת). חמאה וקלף קמח.
במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמיס 1/3 כוס חמאה, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות.
הסר מחום ולהוסיף סוכר, סירופ תירס, וניל ומלח; מערבבים עד חלקה.
מוסיפים שיבולת שועל וקוקוס; מערבבים עד מעורבב באופן שווה. פיזור שיבולת שועל במחבת מרופדת; עם מרית מתכת ארוכה, מורחים רמת תערובת.
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד העוגיה הוא השחמה בקצוות מבעבע בכל רחבי, על 10 דקות.
תן מגניב רק עד קוקי מתחיל המשרד אבל הוא עדיין חם, על 2 דקות (אם מגניב מדי, עוגיות יהיה לפצח כאשר לחתוך). הפוך תבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ ' על פני מחבת; מחזיק מחבת וסדין יחד, הופך בזהירות עוגייה על גבי גיליון.
חותכים לתוך 18 מלבנים 2 1/2 על ידי 3 1/3 אינץ'.
החזר 9 מהעוגיות, צד חלק למעלה, למחבת מרופדת, הגדרת אותם זה לצד זה בשכבה אחת כדי להפוך מלבן נוח במחצית המחבת.
עם מספריים, לחתוך דרך צדדים מנוגדים של קרטון גלידה מלמעלה למטה; לקלף קרטון גלידה ולהשליך. עבודה במהירות, במקום גלידה על לוח (אם עגול, לקצץ 1 צד ושכב על צד שטוח). עם סכין ארוכה וכבדה, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. הגדר פרוסות זה לצד זה על עוגיות במחבת; למלא כל כתמים חשופים עם שאריות גלידה כדי לכסות לחלוטין, לקצץ את כל עודף. הקפא את שאריות הגלידה לשימושים אחרים. מכסים גלידה עם 9 עוגיות שנותרו, התואמות את הכיוון של עוגיות תחתית. לעטוף מחבת אטום להקפיא עד גלידה היא חברה, לפחות 3 שעות.
הרימו כריכי גלידה על קלף מהמחבת והעבירו ללוח.
חותכים בין עוגיות; לקצץ קצוות כריך עם סכין, אם תרצה בכך.
מגישים, או לעטוף כריכים בנפרד אטום להקפיא עד 2 שבועות.
ניתוח Nutritioal לכל כריך.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "