כריכי דגים בפירורי לחם עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת שום, פלפל קאיין, חסהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו כריכי דגים בפירורי לחם לשניים, כריכי דגים בפירורי לחם, ו כריכי דגים בפירורי לחם ברוטב טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה רדודה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. פילה מעיל עם תערובת פירור לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
2
באמצעות מלקחיים ארוכים, להרטיב מגבת נייר עם שמן בישול לייפות קלות את מתלה הגריל. גריל הליבוט, מכוסה, מעל חום בינוני או צלייה 4 ב. מהחום במשך 4-5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
הליבוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
לחמניות גריל, לחתוך בצד למטה, מעל חום בינוני במשך 30-60 שניות או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את החסה, גזר ובצל אם תרצה; להפריש. בקערה קטנה אחרת, לשלב את מרכיבי הרוטב; להפיץ על תחתית לחמניה. למעלה עם תערובת הליבוט וירקות; להחליף צמרות לחמניה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.