כריכי דגים מטוגנים
אם יש לך עלי חסה, בירה, קמח תירס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 דקות. נסו כריכי דג מטוגן עם עגבניות חלפיניו-ממוסמר, כריכי דגים מטוגנים עם סלט שמנת ורוטב טרטר, ו כריכי דג BLT (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים דגים לרצועות 3 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם 1 כפית. תיבול יווני, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר.
שלב קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, נשאר 1 כפית. תיבול יווני, 1/2 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פלפל, מערבבים היטב.
מוסיפים 2 כוסות בירה קרה וביצה, ערבוב עד מעורבב היטב וחלק.
יוצקים שמן לעומק של 2 עד 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 37
לטבול רצועות דגים לתוך הבלילה, ציפוי שני הצדדים היטב; לנער את עודף. דגים מטגנים, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד הזהב (לא פאן קהל).
מורחים חצי העליון של כל לחמניה באופן שווה עם רוטב טרטר.
מניחים 1 עלה חסה ו 1 פרוסת עגבניות על המחצית התחתונה של כל לחמניה; למעלה כל אחד עם 2 רצועות דגים מטוגנים וחצאים העליונים של לחמניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.