כריכי דקר בגריל
כריך דקר בגריל הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, מלח, פילה דקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו כריכי דקר בגריל ברוטב טרטר, סנדוויצ'ים עם דקר עם מוג' ו מאיו, ו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה קטנה, מערבבים מיונז, בצל, להתענג, צלפים, מיץ לימון ורוטב ווסטרשייר עם להקציף עד מעורבב היטב. כיסוי; להכניס למקרר עד שישב בכלא.
מברשת פילה עם 2 כפיות שמן; מפזרים מלח ופלפל. בזהירות מברשת הנותרים שמן על מתלה גריל.
מניחים פילה על גריל מעל חום בינוני. מכסה גריל; לבשל 6 עד 8 דקות, מפנה פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
על כל תחתית לחמניה, מניחים חסה ודגים. תערובת מיונז כפית שווה על פני דגים. כיסוי עם צמרות לחמניה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.