כריך דקר בגריל הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, מלח, פילה דקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו כריכי דקר בגריל ברוטב טרטר, סנדוויצ'ים עם דקר עם מוג' ו מאיו, ו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati (מתכונים דומים).
הוראות
1
גז חום או גריל פחם. בקערה קטנה, מערבבים מיונז, בצל, להתענג, צלפים, מיץ לימון ורוטב ווסטרשייר עם להקציף עד מעורבב היטב. כיסוי; להכניס למקרר עד שישב בכלא.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מברשת פילה עם 2 כפיות שמן; מפזרים מלח ופלפל. בזהירות מברשת הנותרים שמן על מתלה גריל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים פילה על גריל מעל חום בינוני. מכסה גריל; לבשל 6 עד 8 דקות, מפנה פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
על כל תחתית לחמניה, מניחים חסה ודגים. תערובת מיונז כפית שווה על פני דגים. כיסוי עם צמרות לחמניה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.