קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות16
מגזין

כריכי הבקר האיטלקיים של אמא

כריכי הבקר האיטלקיים של אמא
כריכי הבקר האיטלקיים של אמא הם מתכון ים תיכוני המגיש 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, צלי קצה סינטה בקר, תערובת רוטב לסלט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 8 שעות ו -20 דקות. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני, כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני, ו כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני.

הוראות

1
במחבת גדולה משחימים כל צלי בשמן מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
ניקוז.
3
מעבירים בשר ל -7 קו. סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
שלב את המים, הבצל, השום, רוטב הסלט ותערובות הרוטב, פתיתי הפלפל, התיבול האיטלקי ורוטב ווסטרשייר; יוצקים מעל בקר. מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
הסר בקר; מצננים מעט. שומן רזה ממיצי בישול.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
יוצקים מיצים לקערה גדולה. גרוס בקר עם שני מזלגות; הוסף לקערה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מעבירים למיכלי מקפיא. להקפיא עד 3 חודשים.
8
לשימוש בבשר קפוא: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מכניסים לתנור הולנדי; מחממים. בעזרת כף מחוררת מניחים 1/2 כוס על כל לחמניה. מעליו גבינה וג ' יארדיניירה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אף מורכב של דובדבן חמוץ, אוכמניות בשלות, קסיס ותבלינים חמים, חיך חלק ועגול וגימור ארוך. תערובת: 95% סנג ' ובזה ו -5% מרלו.