כריכי הבקר האיטלקיים של אמא הם מתכון ים תיכוני המגיש 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, צלי קצה סינטה בקר, תערובת רוטב לסלט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 8 שעות ו -20 דקות. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני, כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני, ו כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני.
הוראות
1
במחבת גדולה משחימים כל צלי בשמן מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שלב את המים, הבצל, השום, רוטב הסלט ותערובות הרוטב, פתיתי הפלפל, התיבול האיטלקי ורוטב ווסטרשייר; יוצקים מעל בקר. מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אף מורכב של דובדבן חמוץ, אוכמניות בשלות, קסיס ותבלינים חמים, חיך חלק ועגול וגימור ארוך. תערובת: 95% סנג ' ובזה ו -5% מרלו.