קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות16
מגזין

כריכי הבקר האיטלקיים של אמא

כריכי הבקר האיטלקיים של אמא
כריכי הבקר האיטלקיים של אמא הם מתכון ים תיכוני המגיש 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 35 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, צלי קצה סינטה בקר, תערובת רוטב לסלט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 8 שעות ו -20 דקות. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני, כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני, ו כריכי בקר איטלקיים לבישול איטי או בשר בקר פפרונצ'יני.

הוראות

1
במחבת גדולה משחימים כל צלי בשמן מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
ניקוז.
3
מעבירים בשר ל -7 קו. סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
שלב את המים, הבצל, השום, רוטב הסלט ותערובות הרוטב, פתיתי הפלפל, התיבול האיטלקי ורוטב ווסטרשייר; יוצקים מעל בקר. מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הסר בקר; מצננים מעט. שומן רזה ממיצי בישול.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
יוצקים מיצים לקערה גדולה. גרוס בקר עם שני מזלגות; הוסף לקערה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מעבירים למיכלי מקפיא. להקפיא עד 3 חודשים.
8
לשימוש בבשר קפוא: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מכניסים לתנור הולנדי; מחממים. בעזרת כף מחוררת מניחים 1/2 כוס על כל לחמניה. מעליו גבינה וג ' יארדיניירה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אף מורכב של דובדבן חמוץ, אוכמניות בשלות, קסיס ותבלינים חמים, חיך חלק ועגול וגימור ארוך. תערובת: 95% סנג ' ובזה ו -5% מרלו.