קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות9
מגזין

כריכי חזיר וגודה בגריל עם פריזה ובצל בקרמל

כריכי חזיר וגודה בגריל עם פריזה ובצל בקרמל
כריכי חזיר וגודה בגריל עם פריזה ובצל בקרמל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם חמאה, גבינת גאודה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי מרגוז צלויים עם בצל אדום מקורמל, כריכי סטייק צלויים עם בצל קרמל ופטריות, ו כריכי מרגוז בגריל עם בצל קרמל, מנצ'גו ומיונז האריסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל עד הבצל הוא מאוד רך וזהוב, ערבוב לעתים קרובות, כ 25 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
חמאה 2 פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
מניחים לחם, בצד חמאה למטה, על מגש. מחלקים בצל, בשר חזיר, גבינה ופריזה בין פרוסות לחם. למעלה כל אחד עם פרוסת לחם אחרת; פרוסות למעלה חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
מחממים עוד מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים כריכים ומבשלים עד שהלחם חום זהוב וגבינה נמסה, לוחצים מדי פעם עם מרית, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
חותכים כריכים בחצי באלכסון ומגישים מיד.