קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

כריכי טופו קובניים עם מקלות Jicama

כריכי טופו קובניים עם מקלות Jicama
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכים קובניים טופו עם מקלות Jicama. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חרדל, שמן זית, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: מקלות Jicama, מקלות צ'ילי Jicama, ו מקלות ג'יקמה במרינדה.

הוראות

1
הניחו את הטופו על קרש חיתוך וחתכו אופקית ל-8 פרוסות שוות. לשים בצלחת רדודה עם בצל, שום, שמן זית וחצי מיץ תפוזים ולהפוך מעיל; להשרות 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
בינתיים, לקלף את jicama באמצעות סכין חדה לחתוך למקלות. לזרוק בקערה עם מיץ התפוזים הנותרים ואת אבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
JicamaJicama
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. להפוך את טופו מעיל, להוסיף למחבת ומבשלים עד הזהב, 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
העברה לצלחת.
5
מוסיפים את המרינדה למחבת ומבשלים, ערבוב, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מורחים את הצדדים לחתוך של לחמניות עם חרדל ומפזרים את הגבינה. כריך עם פלפלים, חמוצים, תערובת בצל וטופו.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
פלפליםפלפלים
גבינהגבינה
חמוציםחמוצים
מורחיםמורחים
בצלבצל
גלולגלול
טופוטופו
7
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני. עבודה בקבוצות, להוסיף את הכריכים העליון עם מחבת כבדה אחרת לשטח; לבשל עד חום זהוב גבינה נמס, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מגישים עם מקלות jicama.
מרכיבים שתצטרך
JicamaJicama