כריכי ירקות בגריל עם ריקוטה, ארוגולה ובלסמי
כריכי ירקות בגריל פאן עם ריקוטה, ארוגולן ובלסמי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם ארוגולה, שמן צמחי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כריכים פתוחים עם ריקוטה, ארוגולה וביצה מטוגנת, כריכים פתוחים עם ריקוטה, ארוגולה וביצה מטוגנת, ו כריכי פטריות פורטבלו עם איולי ארוגולן ובלסמי.
הוראות
מברשת מחבת גריל גדולה עם שמן צמחי וחום על חום בינוני גבוה.
לפני צליה, לזרוק ירקות עם שמן זית, שום, מלח ופלפל. ירקות גריל בקבוצות עד צבע יפה ורך, על 6 עד 8 דקות לכל אצווה.
חותכים לחם לחתיכות 6 אינץ'.
חותכים חתיכות לאורך אבל לא ללכת את כל הדרך.
מורחים שכבה עבה של ריקוטה על החצי התחתון של הלחם.
לזרוק ארוגולה עם שמן זית, חומץ בלסמי ומלח ופלפל לפי הטעם.
מקום לבוש ארוגולה על גבי שכבת ריקוטה. לאחר מכן להוסיף את כמויות נדיבות של ירקות בגריל שונים.