כריכי ירקות מניאקים עם פרצוף פתוח
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: כריכי ירקות מניאקים עם פרצוף פתוח, תרד, בצל מקורמל ופלפל קלוי כריכים פתוחים מאוריינות ירקות, ו כריכי ביצה פתוחים.
הוראות
שלב את 6 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top.
מוסיפים קישואים, בצל, פלפל, 1 כפית חומץ, ו 1/2 כפית שמן זית; לאטום ולנער היטב את המעיל.
בואו לעמוד 30 דקות, או לקרר בן לילה.
חום שנותר 1/2 כפית שמן זית במחבת לא מקל גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת ירקות, ומטוגנים במשך 5 דקות או עד שהירקות רכים ומתחילים להשחים.
הסר מהחום, ולשמור על חום.
מערבבים צ ' אטני ומיונז. מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה. מטגנים 1 דקה או עד קלוי קלות על כל צד; להסיר מהחום.
מורחים כל פרוסה עם כ 1 כף תערובת צ ' אטני; למעלה באופן שווה עם גבינה. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה.
מניחים 1 טוסט גבינה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 1/4 כוס ירקות תערובת 1/2 כוס ירקות.