כריכי ירקות קלויים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. אם יש לכם חצאי עגבניות מיובשות, שמן זית, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. נסו כריכי ירקות קלויים, כריכי ירקות קלויים, ו כריכי ירקות קלויים ספרדיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בתיק פלסטיק כבד zip-top חובה; לאטום ולנער מעיל עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מסדרים תערובת ירקות בשכבה אחת על מחבת גליל מצופה רדיד גדול.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים 20 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
שלב עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מורחים תערובת עגבניות באופן שווה על המחצית העליונה של כל גליל. מסדרים תערובת ירקות באופן שווה על חצי התחתון של כל גליל. למעלה באופן שווה עם גבינה וחצאים הנותרים של לחמניות. לעטוף כל כריך בנייר כסף.