כריכי ירקות קלויים
כריכי ירקות קלויים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. אם יש לכם חצאי עגבניות מיובשות, שמן זית, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. נסו כריכי ירקות קלויים, כריכי ירקות קלויים, ו כריכי ירקות קלויים ספרדיים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בתיק פלסטיק כבד zip-top חובה; לאטום ולנער מעיל עם שמן.
מסדרים תערובת ירקות בשכבה אחת על מחבת גליל מצופה רדיד גדול.
אופים ב 450 במשך 20 דקות; להפוך ירקות עם מרית.
אופים 20 דקות או עד השחמה קלה.
שלב עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מורחים תערובת עגבניות באופן שווה על המחצית העליונה של כל גליל. מסדרים תערובת ירקות באופן שווה על חצי התחתון של כל גליל. למעלה באופן שווה עם גבינה וחצאים הנותרים של לחמניות. לעטוף כל כריך בנייר כסף.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד גבינה נמסה.