קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות54
ציון בריאות0
מגזין

כריכי מקרון קוקוס עם קרם ליים

כריכי מקרון קוקוס עם קרם ליים
כריכי קוקוס Macaroon עם סיד דורש כ 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. אם יש לך מלח, חלמונים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: כריכי מקרון קוקוס עם קרם ליים, פאי ליים מפתח עם קרום קוקוס Macaroon, ו טקילה-ליים-עוגיות קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163° עם מדפים בשליש העליון והתחתון. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד קוקוס, סוכר, קמח ומלח עד בשילוב היטב, ולאחר מכן מוסיפים חלבונים ביצה תמצית שקדים ומערבבים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
לארוז בצק למדוד כפית, רצוי עם מרית אופסט, גירוד זה ברמה, ולאחר מכן להשתמש מרית כדי להסיר בצק כפית בתל יחיד. סדר ערימות, צד מעוגל למעלה, 1 אינץ ' זה מזה, על דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
אופים עד רק קפיצי למגע וישבנים הם זהובים חיוורים, 8 עד 12 דקות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע האפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר עוגיות מהתנור ומפזרים בעוד עדיין חם עם נצנצים אכילים, אם שימוש. עוגיות מגניב על תבנית אפייה 1 דקה, ולהעביר מתלים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
להקציף יחד גרידת ליים ומיץ, סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד 2 ליטר עד קורנפלור הוא מומס, ואז לטאטא בחמאה. להביא לרתוח על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן, ואז להפחית את החום ולהמשיך להתבשל במהירות, לטאטא כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
קלות לנצח חלמונים בקערה קטנה, ואז לאט להוסיף 1/4 תערובת ליים כוס, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להוסיף תערובת חלמון לתערובת לימון הנותרים, לטאטא, ואז לבשל על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להעביר לקערה, ואז לכסות את פני השטח עם נייר שעווה וצינה עד קר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
להעביר קרם סיד שקית ניילון ולחץ את אוויר עודף. חיתוך 1/8 אינץ ' פתיחה בפינה התחתונה של התיק, ולאחר מכן לסובב את התיק בחוזקה ממש מעל קולד.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
שים 1 עוגייה, צד שטוח למעלה, על משטח עבודה וצינור על 1/2 כפית סיד על עוגייה, ולאחר מכן העליון עם עוגייה אחרת, צד שטוח למטה, כדי ליצור כריך. תכין עוד סנדוויצ ' ים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
גליל פירותגליל פירות
1
* קרם סיד יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. יהיה לך שאריות סיד (זו הכמות הנכונה של קרד עבור 1 טיפה של צבע מאכל; פחות קרד והצבע יהיה אינטנסיבי מדי), אבל זה ישמור במשך שבועות, מכוסה, במקרר שלך, והוא טעים על טוסט או ביסקוויטים חמים.* עוגיות דחוקות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף במיכל אטום, מקורר, 4 ימים. להביא לטמפרטורת החדר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
קרם לייםקרם ליים
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גליל פירותגליל פירות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'