קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות54
ציון בריאות0
מגזין

כריכי מקרון קוקוס עם קרם ליים

כריכי מקרון קוקוס עם קרם ליים
כריכי קוקוס Macaroon עם סיד דורש כ 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. אם יש לך מלח, חלמונים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: כריכי מקרון קוקוס עם קרם ליים, פאי ליים מפתח עם קרום קוקוס Macaroon, ו טקילה-ליים-עוגיות קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163° עם מדפים בשליש העליון והתחתון. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים יחד קוקוס, סוכר, קמח ומלח עד בשילוב היטב, ולאחר מכן מוסיפים חלבונים ביצה תמצית שקדים ומערבבים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
לארוז בצק למדוד כפית, רצוי עם מרית אופסט, גירוד זה ברמה, ולאחר מכן להשתמש מרית כדי להסיר בצק כפית בתל יחיד. סדר ערימות, צד מעוגל למעלה, 1 אינץ ' זה מזה, על דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
אופים עד רק קפיצי למגע וישבנים הם זהובים חיוורים, 8 עד 12 דקות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע האפייה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הסר עוגיות מהתנור ומפזרים בעוד עדיין חם עם נצנצים אכילים, אם שימוש. עוגיות מגניב על תבנית אפייה 1 דקה, ולהעביר מתלים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
להקציף יחד גרידת ליים ומיץ, סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד 2 ליטר עד קורנפלור הוא מומס, ואז לטאטא בחמאה. להביא לרתוח על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן, ואז להפחית את החום ולהמשיך להתבשל במהירות, לטאטא כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
קלות לנצח חלמונים בקערה קטנה, ואז לאט להוסיף 1/4 תערובת ליים כוס, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
להוסיף תערובת חלמון לתערובת לימון הנותרים, לטאטא, ואז לבשל על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד curd הוא עבה מספיק כדי להחזיק סימנים של whisk, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להעביר לקערה, ואז לכסות את פני השטח עם נייר שעווה וצינה עד קר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
להעביר קרם סיד שקית ניילון ולחץ את אוויר עודף. חיתוך 1/8 אינץ ' פתיחה בפינה התחתונה של התיק, ולאחר מכן לסובב את התיק בחוזקה ממש מעל קולד.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
שים 1 עוגייה, צד שטוח למעלה, על משטח עבודה וצינור על 1/2 כפית סיד על עוגייה, ולאחר מכן העליון עם עוגייה אחרת, צד שטוח למטה, כדי ליצור כריך. תכין עוד סנדוויצ ' ים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1
* קרם סיד יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. יהיה לך שאריות סיד (זו הכמות הנכונה של קרד עבור 1 טיפה של צבע מאכל; פחות קרד והצבע יהיה אינטנסיבי מדי), אבל זה ישמור במשך שבועות, מכוסה, במקרר שלך, והוא טעים על טוסט או ביסקוויטים חמים.* עוגיות דחוקות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף במיכל אטום, מקורר, 4 ימים. להביא לטמפרטורת החדר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
קרם לייםקרם ליים
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'