כריכי נקניק איטלקי
המתכון כריכי נקניק איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, לחם, תערובת בצל-פלפל שמורות מנקניקיות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: כריכי הנקניקיות האיטלקיים הטובים ביותר, כריכי נקניק איטלקי, ו מתכון כריכי נקניק איטלקי.
הוראות
לחמם תערובת בצל ופלפל בקערה בטוחה במיקרוגל על גבוה במשך כ 2 דקות או עד מחומם דרך, ערבוב פעם אחת אחרי כ 1 דקה.
בצלחת נפרדת, לחמם נקניקיות במשך 3 עד 4 דקות או עד מחומם דרך.
חותכים כל רבע באגט בחצי אופקית, חיתוך כמעט דרך לצד השני. מסדרים לחם על תבנית אפייה, חותכים צדדים. חצי העליון של כל מנה עם 1 אונקיה גבינה.
אופים ב 450 במשך 3 דקות או עד גבינה נמסה לחם קלוי קלות.
מורחים חרדל באופן שווה על לחם. למעלה עם 2 חצאי נקניק ותערובת בצל ופלפל 1/2 כוס.