כריכי סטייק עם פרצוף פתוח על לחם שום עם פרובולונה מיושנת ושמן פטרוזיליה
כריכי סטייק פתוחים על לחם שום עם פרובולונה מיושנת ושמן פטרוזיליה דורשים מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. אם יש לך שמן זית, שמן canolan, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 58 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום ולנטין. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריכי סטייק עם פרצוף פתוח על לחם שום עם פרובולונה מיושנת ושמן פטרוזיליה, נקניק פתוח, 3 כריכי פלפל ובצל עם פרובולונה, ו כריך ספאם מיני פתוח פנים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים יחד את החמאה ואת מחית שום ומתבלים עם מלח ופלפל.
מברשת 1 בצד של הלחם עם כף של החמאה ומניחים על הגריל, צד החמאה למטה וגריל עד חום זהוב; להתהפך, העליון עם הגבינה והגריל במשך 30 שניות יותר או עד הגבינה נמסה.
מניחים את לחם השום על מגש ומעלים את הגבינה עם כמה פרוסות דקות של בשר בקר וטפטוף עם שמן הפטרוזיליה.
הסר את הסטייק מהמקרר 30 דקות לפני הצלייה.
סטייק מברשת משני הצדדים עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים על הגריל ומבשלים עד חום זהוב מעט חרוך, 4 עד 5 דקות. תסתובב ותמשיך לצלות עד לאחידות בינונית-נדירה.
הסר מן הגריל ולתת לנוח 5 דקות. חותכים לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מערבבים יחד מרכיבים בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.