הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי תה סרטנים ומנגו עם שומשום, רול סרטן, אבוקדו ומנגו, ו מנגו מגדל סרטן עם אבוקדו.
הוראות
1
במחבת טחון עמוק, לחמם 1 כוס שמן קנולה על חום גבוה עד עמוק טיגון או מד חום ממתקים קורא 191°. בקערה, לשלב את בשר סרטנים, בצל, בצל ירוק, פלפל, מיונז, טבסקו, 1/4 כוס פירורי הלחם, מיץ לימון ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
2
מערבבים עד משולב באופן מלא. טופס לתוך עוגות על 3 אינץ 'בקוטר ו 3/4 אינץ' עבה.
3
מניחים את הקמח על צלחת, ומערבבים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את הביצה המוכה בקערה ואת פירורי לחם 1 כוס הנותרים על צלחת אחרת. לדלות כל עוגת סרטן בקמח, ואז בביצה, ולאחר מכן בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
5
להניח את העוגות בשמן panfry עד כל עוגה יש קרום חום נחמד משני הצדדים, 5 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר מגבות נייר לניקוז.
1
מערבבים את כל החומרים בקערה, ערבוב בעדינות. אני אוהב את זה יש חתיכות ירוקות בהירות של אבוקדו (אשר מיץ הסיד שומר מלהפוך חום), ולא להיות מרקחת ממרח אבוקדו חלקה. מקררים את הסלסה עד שמוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים את חתיכות מנגו בבלנדר עם 1 1/2 כוסות מים ואת הסוכר ' ממתקים. תהליך עד חלקה. אם התערובת עבה מדי, יוצקים עוד 1/4 כוס מים, ושוב לבדוק את העקביות, להוסיף עוד 1/4 כוס מים במידת הצורך. מקררים את קולי עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
2
מגישים: קולי כפית למרכז של צלחות בודדות בקערה קטנה. חותכים כל עוגת סרטן לשניים כדי להפוך את שתי חתיכות עגולות ולהניח את תחתית פירה. כף כמה סלסה אבוקדו על גבי כל ומניחים את החלקים העליונים של עוגות הסרטן על הסלסה כמו כריך. למעלה עם כמות קטנה של סלסה ומקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3
הערה של חתול: מצאתי את הדרך הקלה ביותר לחתוך מנגו הוא לחתוך פרוסת שומן מכל צד, נע הסכין שלך במקביל לצד הרחב של הבור בפנים. יהיה לך שלישי מנגו, עם שני השלישים החיצוניים חופשיים מהבור. עם סכין חדה לחתוך דפוס לוח דמקה בבשר של שני השלישים החיצוניים, חיתוך הראשון בכיוון אחד ולאחר מכן השני מבלי לחתוך את העור. ואז להעיף את חתיכת מנגו מבפנים החוצה כך בצד לחתוך מתעקל החוצה. תוכל למצוא את crosshatching שעשית עושה את החתיכות להתבלט כך שהם קלים לחתוך מן העור עם סכין.
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.