כריכי סרטנים רכים עם Rèmoulade פיקנטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי סרטן רך פגז עם Rèmoulade פיקנטי. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1156 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. גשו לסופר וקנו באגטים, חלב חמאה, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו כריכי סרטנים רכים, כריכי סרטנים רכים עם סלט כרוב סינגפורי, ו כריכי סרטן עם חמאת בוטנים מוקפצים עם סלסה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן לעומק של 1/4 אינץ 'עד 1/2 אינץ' במחבת גדולה; חום עד 37
לטאטא יחד ביצה וחמאה בקערה רדודה. מערבבים יחד תערובת קמח תירס ותבלינים בקערה רדודה אחרת.
לדלות סרטנים בקמח, לטבול בתערובת ביצה, לדלות בתערובת קמח תירס. מבשלים סרטנים בשמן חם, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
פרוסים קרביים של לחמניות עם Rmoulade פיקנטי.
שכבה עם חסה, פרוסות עגבניות וסרטן מטוגן.