כריכי עוף בגריל עם פסטו מרווה ותפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי עוף בגריל עם פסטו מרווה ותפוחים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם גבינת פרמזן, חצאי חזה עוף, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי עוף בפסטו בגריל, תפוח מרווה מזוגגת הודו שלם בגריל עם תפוחים בגריל, ו כריכי פסטו עוף בגריל קלים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות פניות on / off, תערובת עלי מרווה, צנוברים, פטרוזיליה ושום במעבד עד התערובת קצוצה דק. עם ריצת מכונה, להוסיף שמן 3/4 כוס להתמזג עד טפסים להדביק עבה.
מעבירים לקערה קטנה; מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של פסטו, להכניס למקרר. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מניחים כל חזה עוף בין גיליונות נייר שעווה. באמצעות סיכה מתגלגלת או פטיש בשר, פאונד כל עובי 1/2 אינץ'.
מברשת עוף עם 3 כפות שמן; מפזרים מלח ופלפל.
הכן ברביקיו (חום בינוני). עוף גריל עד המשרד לגעת ובישל דרך, כ 5 דקות לכל צד.
מעבירים עוף למגש. גריל פוקאצ ' ה עד רק מתחיל חום, על 1 דקה לכל צד.
מסדרים את החצאים התחתונים של פוקצ ' ה על משטח העבודה.
מורחים כל אחד עם מיונז. למעלה כל אחד עם שכבה חופפת של תפוח פרוס, אז 1 חזה עוף.
טפטוף כל חזה עוף עם פסטו.
מורחים פסטו בצד לחתוך של צמרות לחם.
מניחים צמרות על עוף, פסטו בצד למטה.
חותכים כריכים לשניים באלכסון.
מעבירים כריכים לצלחות ומגישים.