קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

כריכי עוף בגריל עם פסטו מרווה ותפוחים

כריכי עוף בגריל עם פסטו מרווה ותפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי עוף בגריל עם פסטו מרווה ותפוחים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם גבינת פרמזן, חצאי חזה עוף, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי עוף בפסטו בגריל, תפוח מרווה מזוגגת הודו שלם בגריל עם תפוחים בגריל, ו כריכי פסטו עוף בגריל קלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות פניות on / off, תערובת עלי מרווה, צנוברים, פטרוזיליה ושום במעבד עד התערובת קצוצה דק. עם ריצת מכונה, להוסיף שמן 3/4 כוס להתמזג עד טפסים להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
2
מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מעבירים לקערה קטנה; מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של פסטו, להכניס למקרר. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים כל חזה עוף בין גיליונות נייר שעווה. באמצעות סיכה מתגלגלת או פטיש בשר, פאונד כל עובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מברשת עוף עם 3 כפות שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
6
בואו עוף לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
הכן ברביקיו (חום בינוני). עוף גריל עד המשרד לגעת ובישל דרך, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מעבירים עוף למגש. גריל פוקאצ ' ה עד רק מתחיל חום, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מסדרים את החצאים התחתונים של פוקצ ' ה על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
10
מורחים כל אחד עם מיונז. למעלה כל אחד עם שכבה חופפת של תפוח פרוס, אז 1 חזה עוף.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
11
טפטוף כל חזה עוף עם פסטו.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
12
מורחים פסטו בצד לחתוך של צמרות לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
13
מניחים צמרות על עוף, פסטו בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
14
חותכים כריכים לשניים באלכסון.
15
מעבירים כריכים לצלחות ומגישים.