כריכי עוף ברביקיו כתומים מעושנים יכולים להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1453 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית לברביקיו. אם יש לך לחמניות קרום, חסה רומנית, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-51 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 97%. מתכונים דומים: כריכי עוף ברביקיו כתומים מעושנים, כריכי בשר ברביקיו מעושנים לבישול איטי, ו קבב ברביקיו עוף מעושן.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גריל או מחבת מחבת על אש בינונית גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים שמן ובצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
קולים בצל בשמן במשך 3 עד 5 דקות או עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
שלבו פלפלי צ ' יפוטלה באדובו, קטשופ, תרכיז מיץ תפוזים, גרידת תפוזים ומרק עוף בבלנדר. מערבבים גבוה עד שהרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
תרכיז מיץ תפוזים
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
חבילת בשר חזיר פרוס דק
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים רוטב לסיר עם בצל וחום לבועה. מנמיכים את האש להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מצפים עוף קלות בזילוף שמן ומתבלים שדיים בתערובת תיבול גריל או מלח ופלפל. צולים 5 עד 6 דקות בצד הראשון, הופכים.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
9
מוציאים 1/2 מרוטב הברביקיו לקערה קטנה ומדביקים איתו עוף בנדיבות. הופכים עוף לאחר 4 דקות, מצפים שוב ברוטב ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
מפזרים את סלט הסלט עם אגוזי מלך. הביאו את שאר החומרים לרתיחה בסיר קטן: דומדמניות, מים, מיץ לימון, חומץ וסוכר חום. מבשלים 5 דקות כדי להמיס סוכר ולהעביר תערובת לקערה.