כריכי פילה טופו "דגים" עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 612 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פירורי לחם, מיץ לימון, אבקת אצות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו כריכי פילה טופו "דגים", כריכי פילה דג לימון ופלפל, ו Fillet o ' tofu (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה, לזרוק פירורי לחם יחד עם אבקת אצות, אבקת שום, פפריקה, אבקת בצל, ומלח. לטבול פרוסות טופו לתוך שמן זית, ואז תערובת פירור לחם, לטפוח קלות מעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
פירורי לחם
אבקת בצל
שמן זית
פפריקה
לחם
Kelp
מלח
טופו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
אופים על גיליון עוגיות בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות. כאשר הצד הראשון הוא חום זהוב ופריך מעט, להתהפך, ולסיים את האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
בינתיים, לערבב יחד מיונז, להתענג, ומיץ לימון עד היטב מעורבב. כאשר טופו כמעט נעשה אפייה, לצחצח כל לחמניה חצי עם שמן זית, וטוסט בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מיונז
שמן זית
להתענג
טוסט
טופו
גלול
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מגישים עם רוטב טרטר ותבלינים הכריכים האהובים עליך.