כריכי קפרזה
כריכי קפרזה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לך פלפל, עגבניות ירושה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו כריכי מיני קפרזה, כריכי קפרזה בגריל, ו כריכי תה קפרזה של פיטר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חתיכות לחם במחצית אופקית.
מברשת הצדדים חתוכים של חצאים באופן שווה עם שמן.
שכבה תחתונה של לחם באופן שווה עם פרוסות עגבניות, גבינה ועלי בזיליקום.
מפזרים פלפל, מלח, ואם תרצה, חומץ. מכסים בחצאים העליונים.
מניחים כריכים על גריל פניני; מבשלים 2 דקות או עד שחום זהוב וגבינה נמס.
חותכים כריכים לשניים, אם תרצה.
ילדים יכולים לעזור: דרך נוספת לערב ילדים בבישול היא לקחת אותם לקניות איתך. כשמגיעה עונת העגבניות, לרוב שווקי האיכרים יש מבחר מדהים.
תן לילדים שלך להריח ולגעת בעגבניות לפני שמבקשים מהם לבחור את המועדפים שלהם. רוב הסיכויים שהם יאכלו אותם כשהם היו חלק מהתהליך!