כריכי קפרזה עם פנים פתוחות
כריכי קפרזה עם פרצוף פתוח זה צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 797 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, עלי בזיליקום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: כריך סטייק קפרזה עם פנים פתוחות, כריכי כבש עם פנים פתוחות, ו כריכי הודו עם פנים פתוחות.
הוראות
הכן גריל לחום בינוני (350 עד 450).
שלב 1 כף. שמן שום ומברשת על צד 1 של לחם.
מניחים בצד משומן לחם על הגריל ומבשלים עד קלוי מעט, על 2 דקות. הפוך את הלחם, להניח פרוסות עגבניות על הלחם כדי להתאים, חופפים במידת הצורך, ואז להניח פרוסות גבינה על עגבניות. מכסים גריל ומבשלים עד גבינה מתחילה להמיס, על 4 דקות.
להעביר סנדוויצ ' ים למגש. שים 2 עלים בזיליקום על כל כריך טפטוף עם הנותרים 1 כף. שמן וחומץ.