קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

כריכי קפרזה עם פנים פתוחות

כריכי קפרזה עם פנים פתוחות
כריכי קפרזה עם פרצוף פתוח זה צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 797 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, עלי בזיליקום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: כריך סטייק קפרזה עם פנים פתוחות, כריכי כבש עם פנים פתוחות, ו כריכי הודו עם פנים פתוחות.

הוראות

1
הכן גריל לחום בינוני (350 עד 450).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
שלב 1 כף. שמן שום ומברשת על צד 1 של לחם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים בצד משומן לחם על הגריל ומבשלים עד קלוי מעט, על 2 דקות. הפוך את הלחם, להניח פרוסות עגבניות על הלחם כדי להתאים, חופפים במידת הצורך, ואז להניח פרוסות גבינה על עגבניות. מכסים גריל ומבשלים עד גבינה מתחילה להמיס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
להעביר סנדוויצ ' ים למגש. שים 2 עלים בזיליקום על כל כריך טפטוף עם הנותרים 1 כף. שמן וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן