קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 1 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

כריכי רוסטביף מצופים בכוסברה עם כוסברה-חזרת פסטו

כריכי רוסטביף מצופים בכוסברה עם כוסברה-חזרת פסטו
כריכי רוסטביף מצופים בכוסברה עם פסטו כוסברה-חזרת יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לך צנוברים, שיני שום, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-1 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כריכי ירקות בגריל עם כוסברה פסטו, רוסטביף מצופה בחזרת, ו עוף צלוי עם נענע-כוסברה.

הוראות

1
קו מחבת או צלייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים את הבשר על נייר הכסף ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
במעבד מזון, לשלב את הכוסברה, שום, זרעי סלרי, מלח ופלפל. מחית עד התערובת היא משחה חלקה. לשפשף את הדבק שום כוסברה על כל הצלי, מכסה אותו לחלוטין. אפשר לצלי להשרות לפחות 10 דקות עד 1 שעה לספוג את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
זרעי סלריזרעי סלרי
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
צולים את הבשר למשך 1 1/2 שעות לנדיר או עד שמדחום שנקרא מיידית רושם 125 מעלות F. כאשר מוכנס למרכז. מבשלים 10 דקות נוספות עבור בינוני נדיר או 20 דקות עבור doneness בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
הסר את הצלי מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך כדי לאפשר את המיצים להתיישב. בזמן שהצלי מונח, תכיני את הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
במעבד מזון, לשלב את הכוסברה, צנוברים, שום, חזרת, ומלח. מחית עד שילוב טוב. עם המנוע פועל, טפטוף ב 1/4 כוס שמן. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
להוסיף שמן נוסף, במידת הצורך, עד עקביות טפטוף הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
כדי לשרת: באמצעות סכין חדה, דק לחתוך את הרוסטביף. שים כמה פרוסות של רוסטביף בתחתית כל כריך רול.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית סנדוויץלחמניית סנדוויץ
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
טפטף את הכוסברה ישירות על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות