כריכי רוסטביף מצופים בכוסברה עם כוסברה-חזרת פסטו
כריכי רוסטביף מצופים בכוסברה עם פסטו כוסברה-חזרת יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לך צנוברים, שיני שום, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-1 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כריכי ירקות בגריל עם כוסברה פסטו, רוסטביף מצופה בחזרת, ו עוף צלוי עם נענע-כוסברה.
הוראות
קו מחבת או צלייה עם רדיד אלומיניום.
מניחים את הבשר על נייר הכסף ומניחים בצד.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
במעבד מזון, לשלב את הכוסברה, שום, זרעי סלרי, מלח ופלפל. מחית עד התערובת היא משחה חלקה. לשפשף את הדבק שום כוסברה על כל הצלי, מכסה אותו לחלוטין. אפשר לצלי להשרות לפחות 10 דקות עד 1 שעה לספוג את הטעמים.
צולים את הבשר למשך 1 1/2 שעות לנדיר או עד שמדחום שנקרא מיידית רושם 125 מעלות F. כאשר מוכנס למרכז. מבשלים 10 דקות נוספות עבור בינוני נדיר או 20 דקות עבור doneness בינוני.
הסר את הצלי מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך כדי לאפשר את המיצים להתיישב. בזמן שהצלי מונח, תכיני את הפסטו.
במעבד מזון, לשלב את הכוסברה, צנוברים, שום, חזרת, ומלח. מחית עד שילוב טוב. עם המנוע פועל, טפטוף ב 1/4 כוס שמן. תהליך עד חלקה.
להוסיף שמן נוסף, במידת הצורך, עד עקביות טפטוף הוא הגיע.
כדי לשרת: באמצעות סכין חדה, דק לחתוך את הרוסטביף. שים כמה פרוסות של רוסטביף בתחתית כל כריך רול.
טפטף את הכוסברה ישירות על הבשר.