כריכי שרימפס-לחם תירס פתוחים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 412 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מיונז, שרימפס, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריך הודו עם פנים פתוחות לחג ההודיה על לחם תירס., כריכי ביצה פתוחים, ו כריכי סרטן פתוחים.
הוראות
1
מביאים 6 כוסות מים לרתיחה, ומוסיפים שרימפס; מבשלים 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
2
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
3
לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך. לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
מערבבים יחד מיונז הבא 7 מרכיבים בקערה גדולה; להוסיף שרימפס. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.