כריכי שרימפס צלויים
זה מתכון pescatarian מגישה 25 . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, תירס ליבה, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סרטן בגריל ושרימפס מיני כריכים, כריכי שרימפס באפלו בגריל עם חוות אבוקדו מתובל, ו כריכי טורטייה הודו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 3/4 כוס הרוטב על שרימפס; לכסות. מקררים 1 שעה כדי להשרות.
גריל משומן מראש לחום בינוני.
מסננים שרימפס, משליכים מרינדה. תשחיל שרימפס על שיפודים. גריל 2 עד 3 דקות. בכל צד או עד שרימפס להפוך ורוד.
הסר שרימפס משפדים. להפחית גריל לחום נמוך.
קוצצים שרימפס, מניחים בקערה בינונית.
מוסיפים תירס, פלפל אדום, גבינה, כוסברה ושאר 1/4 כוס ההלבשה; לערבב קלות. כפית באופן שווה על 10 של טורטיות; לכסות כל אחד עם טורטייה שנייה. חזור לגריל. לבשל 2 עד 3 דקות. או עד טורטיות הם חום זהוב משני הצדדים גבינה מותכת, מפנה אחרי 1 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.