כריכי תה מלפפון
כריכי תה מלפפון דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 18 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אתה מקבל מתאבן שמשרת 32. גשו לסופר וקנו מוצר גבינת שמנת תהליך, מלפפון, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו, כריכי תה מלפפון, ו כריכי תה מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
קו מסננת או מסננת עם שכבה כפולה של cheesecloth כי כבר שטוף החוצה סחוט יבש; לאפשר cheesecloth להאריך על קצה של מסננת. יוגורט כפית לתוך מסננת; לקפל את הקצוות של cheesecloth מעל כדי לכסות יוגורט.
מניחים מסננת בקערה; מקררים 12 שעות. לגרד יוגורט לתוך קערה, באמצעות מרית גומי; להשליך נוזל.
מקציפים יוגורט וגבינת שמנת במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד חלקה. הקש מלפפון גרוס ובצל בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מוסיפים ירקות לתערובת יוגורט; מערבבים היטב. מערבבים במלח ופלפל. תניח בצד.
חותכים 2 (1 3/4 אינץ') סיבובים מתוך כל פרוסת לחם, באמצעות חותך עוגיות.
מורחים 1 1/2 כפיות תערובת יוגורט בצד אחד של כל אחד 16 סיבובים לחם לבן; העליון כל אחד עם פרוסת מלפפון עגול חיטה מלאה. חזור על ההליך, הפצת תערובת יוגורט על 16 סיבובי חיטה מלאה, ציפוי כל אחד עם פרוסת מלפפון עגול לחם לבן. מילואים הנותרים תערובת יוגורט.
להעביר כריכים למגש הגשה. לכסות עם לעטוף פלסטיק; צמרמורת עד מוכן לשרת. מנה של יוגורט שנשאר על כריכים.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.