כריכים איטלקיים מגוהצים עם ממרח עגבניות מיובשות
כריך איטלקי לחוץ עם ממרח עגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. אם יש לכם פלפלים קלויים, גבינת שמנת בלוק, לחם ג'בטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.
הוראות
מערבבים עגבניות ומים רותחים בקערה קטנה; לתת לעמוד 10 דקות.
בעוד עגבניות עומדות, חלול החוצה חצי העליון של כיכר, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצה הפנימי העליון. שמור פרוסות לחם לשימוש נוסף.
עיבוד עגבניות, גבינת שמנת, שום ופלפל במעבד מזון עד חלקה.
מורחים תערובת עגבניות על הצדדים לחתוך של חצאי הלחם.
שכבה 10 עלים בזיליקום על חצי לחם תחתון, העליון באופן שווה עם חצי פרושוטו. למעלה באופן שווה עם פרוסות פלפל הנותרים פרושוטו.
שכבת הנותרים 10 עלים בזיליקום מעל כריך; מניחים חצי לחם העליון על כריך.
לעטוף כריך בניילון נצמד, ומניחים על תבנית אפייה; מניחים תבנית אפייה נוספת על גבי כריך, ומכבידים עם כמה פחיות כבדות. צ ' יל 8 שעות או לילה.