כרישה ויניגרט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרישה ויניגרט. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 238 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כרישה מאודה בויניגרט {Poireaux Vinaigrette}, כרישה ויניגרט, ו כרישה בויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 218°. לקצץ העליון ירוק כהה מן הכרישות, עוזב שורש סוף שלם.
Removetough השכבה החיצונית. החל 1 " מעל rootend, כרישה חצוי לאורך. לשטוף כרישה, לוודא לנקות את כל החול בין betweenlayers. יבש מעט על מגבות נייר.
חום 1 כף שמן וחמאה במחבת גדולה, עמוקה ovenproof מעל חום בינוני.
מוסיפים כרישה, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שמצמוץ אור במקומות, כ -5 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל נספג, 3-4 דקות.
להוסיף 1 כוס מים, עוף, טימין, ו 1/2 כפית מלח. מביאים לרתיחה.
אופים עד כרישה aretender, על 20 דקות.
בינתיים, לטאטא 1 כף פטרוזיליה, Dijonmustard, חומץ, הנותרים 2 כפות oilin קערה קטנה. ויניגרט העונה לטעםעםעם עם מלח ופלפל.
העברת כרישה מגש, טפטוף עםחידקל, העליון עם ביצים, ו garnishwith הנותרים 1 כף פטרוזיליה.
למנה: 137 קלוריות, 11 גרם שומן, 7 גרם פחמימות