כרישה ונזיד תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרישה ותבשיל תפוחי אדמה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם בייקון, 4 כפית טימין, תפוח אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל כרישה, תפוחי אדמה ותרד, תבשיל כבש, תפוח אדמה וכרישה, ו תבשיל העוף והכרישה הפשוט ביותר.
הוראות
מבשלים בייקון בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הוסף כרישה; לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים מלאי, תפוחי אדמה, מלח, קורנית; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 15 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.
הסר 1 כוס תפוחי אדמה עם כפית מחוררת; מקום בבלנדר.
להוסיף 1/2 כוס בישול נוזלי בלנדר; תהליך עד חלקה. החזר תערובת טהורה למחבת.